Scheepswerf Achterbos Th.Kok BV 8e generatie jachtbouwers

kok-pr-06
p1030405
img-20130908-wa0000
nieuws

Nieuws

Nieuwe website

09-02-2013

Op 1 februari is met dank aan A-side media onze vernieuwde website on-line gegaan. Er zullende de komende tijd nog kleine aanpassingen gemaakt worden, maar we zijn blij met het huidige resultaat.

Graag willen wij de button "Magazijnverkoop"onder de aandacht brengen. Onder deze button vind u artikelen die wij uit onze voorraad opruimen alsmede artikelen die wij onder de aandacht willen brengen.

Bent u terleurgesteld over het aanbod, omdat er niet bij staat wat u zoekt , neemt dan gerust contact met ons op. Het kan het best zijn, dat wij het door u gezochte artikel wel in huis hebben.

De "Occasionpagina", die ook al op onze vorige site stond, heeft enige veranderingen ondergaan. Zoals u van ons gewend was, kunnen onze klanten die de boot willen verkopen, deze kosteloos op deze pagina onder de aandacht brengen. Nieuw is dat het telefoonnummer of e-Mail adres van de verkoper op de pagina vermeld worden, zodat u direct contact kunt opnemen zonder onze tussenkomst. Neemt niet weg, dat wij natuurlijk altijd bereid zijn om te bemiddelen, indien dat gewenst is.

Tevens is er ook een elektrisch varen pagina in de maak. vaar-elektrisch.nl. Hierover later meer.
« Terug naar nieuwsoverzicht