Scheepswerf Achterbos Th.Kok BV 8e generatie jachtbouwers

Helling

Aanbiedingen

img-6751-03570a27

DIESELBACTERIE bescherming is er weer

€ 26,50

Het mooie zonnige vaarseizoen is bijna weer voorbij. De voorbereidingen voor de winterbeurt en/of stalling van de boot komen er weer aan.

Wij adviseren u ook aandacht te besteden aan de inhoud van uw dieseltank, en wel om de volgende belangrijke redenen:

DIESELBACTERIE bescherming

 

De huidige diesel is zwavelvrij en bevat 6% bio- aandeel. Deze diesel is een goede voedingsbodem voor bacteriegroei. Dit vindt plaats onder op de bodem van de tank.

Als de bacterie slijmlaag zodanig gegroeid is, gaat de motor slechter lopen, meer roken en houdt in. Totdat het voor-fijn filter volledig verstopt is: de motor valt dan plotseling uit , vaak op een ongewenste plaats

Deze bacteriegroei is eenvoudig te voorkomen, door het gebruik van ACTICIDE® CMG, een zeer effectief anti-bacteriemiddel voor diesel.

ACTICIDE® CMG voorkomt tijdens het vaarseizoen met SLECHTS 25 ml !!! de bacterie groei in een tank van 500 liter.

WINTERSTALLING bescherming

Door watermagazines wordt aanbevolen uw diesel tank TIJDENS de winterstalling volledig te vullen, om condens vorming en dus mogelijke bacteriegroei tegen te gaan.

Maar zij hebben zich niet gerealiseerd dat de huidige nieuwe diesel niet zo lang kan worden opgeslagen. De bio- component gaat reageren en kan in het begin van het nieuwe seizoen voor grote problemen zorgen. Met alle bijkomende reiniginsgkosten.

Tevens willen wij u waarschuwen voor de toenemende diesel diefstal tijdens de winterperiode (havens zijn verlaten en dieseltanks zijn rijkelijk gevuld met kostbare diesel)

De diesel in uw tank is NIET verzekerd voor deze diefstal.

Met gebruik van ACTICIDE® CMG voorkomt u in de winter, de lastige bacteriegroei, de diesel degradatie en ook de dieseldiefstal.

ACTICIDE® CMG

Voorkomt bacteriegroei met SLECHTS 25 ml / tankbeurtIs verkrijgbaar in een handige 1/2 liter doseerfles, voldoende voor 10-15 tankbeurtenVeilig voor uw dieselmotorGeregistreerd en dus toegelaten in Nederland.Heeft NATO stock nummer en wordt ingezet in militaire voertuigen en vliegtuigen.Prijs euro 26,50/ fles, incl. BTW en verzendkosten


« Naar alle aanbiedingen